Dodgeball Päällikön Pallo

12  (14,88  Sis.Alv.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 kpl. - 12 EUR Fixed Price

Dodgeball Päällikön Pallo – Ø: 18 cm

Tutustu meidän erittäin kestäväan laadukkaaseen vaahtomuovipalloon, joka on suunniteltu kestämään intensiivisintäkin pelikäyttöä. Tämä 18 cm vaahtomuovipallo on täydellinen valinta monenlaisiin pallopeleihin, mukaan lukien suosittu polttopallo. Pallon pehmeän rakenteen ansiosta se on turvallinen vaihtoehto kaikenikäisille pelaajille; sen iskua vaimentavat ominaisuudet minimoivat loukkaantumisriskin, kun pallo osuu pelaajiin.

Erityisesti suunniteltu pinnoite takaa erinomaisen otetuntuman, mikä parantaa pelikokemusta tarjoamalla pelaajille paremman hallinnan ja tarkkuuden heitoissa. Olipa kyseessä koulun liikuntatunti, perheen vapaa-ajan toiminta tai virallinen polttopalloturnaus, tämä vaahtomuovipallo on loistava valinta kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

Kestävyytensä ja laadukkaan valmistuksensa ansiosta tämä vaahtomuovipallo on pitkäikäinen investointi, joka tarjoaa jatkuvaa iloa ja aktiivista hauskanpitoa. Sen monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen välineen erilaisiin peleihin ja harjoituksiin, kannustaen aktiiviseen liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.